Hefkieper

De kieper is een praktische en solide machine die de deegkuipen voor u tilt. Om de deeg in de afweger of een doseerder te kiepen is een druk op de knop voldoende. Kortom, een behoud voor uw rug.

Besparingen

Door het gebruik van onze hefkieper zult u merken dat het ziekteverzuim in uw bakkerij aanmerkelijk lager zal worden. Lichamelijke klachten worden door het gebruik voorkomen. Het aankoopbedrag van de machine is zo ook snel terugverdiend door de besparingen op het ziekteverzuim.

Arbeidsomstandigheden

Het is dan ook logisch dat ook de werknemers in uw bakkerij voordelen ondervinden van de hefkieper. Zware arbeid wordt vervangen door een stukje rust. Daardoor zullen de sfeer en arbeidsomstandigheden ook merkbaar verbeteren in uw bakkerij. Ook de motivatie en de productiviteit verbeteren hierdoor. Op deze wijze draagt de aankoop de Holland Systemen hefkieper onmiddellijk bij tot betere bedrijfsresultaten.

Maatwerk

In de praktijk blijkt dat in veel bakkerijen de beschikbare ruimte nogal eens te klein is. Dit heeft dan als gevolg dat er geen plaats is voor standaard kuipliften. Als oplossing hiervoor levert Holland Systemen maatwerk of een special. Wij bouwen de hefkieper volgens tekening speciaal voor uw bakkerij; speciaal rekening houdend met de bijzondere omstandigheden op uw werkvloer. Wij kunnen u diverse voorbeelden van maatwerk laten zien. Bijvoorbeeld installaties die kiepen van af drie meter hoogte; kuipliften met extra sterke motoren voorzien van vertraging en rem die zeker duizend kilo kunnen heffen; kuipvergrendeling, de modernste veiligheidsvoorzieningen of liften met kuiprotatie en deegschrapers. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer klanten en collega fabrikanten een beroep doen op de “know-how” van Holland Systemen.

Specials

Als leverancier van compleet ingerichte bakkerijen houdt onze betrokkenheid vanzelfsprekend niet op bij verkoop van uw hefkieper. Daarom hebben wij verschillende specials en accessoires in huis voor het verdere transport en verwerking van uw deeg. Zo hebben wij verschillende soorten doseertrechters met regelbare schuif die onder vrijwel alle omstandigheden een gelijkmatige en constante toevoer van deeg garanderen. Verder levert Holland Systemen diverse modelen deegtoevoer units voor het verkruimelen van zogenaamde gebakvormmachinedegen. Ook de daarbij horende transportsystemen behoren uiteraard tot ons leveringsprogramma.

Kryptonstraat 28, 7463 PA, Rijssen
tel: +31 (0) 548 542 573